Kurser


Kurser om LinkedIn™

Våra kurser om LinkedIn™ är utvecklade för att lösa olika frågeställningar för användare av LinkedIn™. Som en följd av det erbjuder vi allt ifrån rena introduktionstillfällen till kurser och workshops i social försäljning.

Nedan finner du en del av vårt utbud av kurser om LinkedIn™ för affärsutveckling, välkommen!

Vill ditt företag/organisation ha en kurs i LinkedIn™ på plats hos er? Klicka då här!

Öppen kurs Social selling med LinkedIn™ som säljverktyg halvdagskurs

Är du säljare, konsult eller egenföretagare känner du kanske igen dig. Det är jobbigt att ringa kalla samtal och når du fram är risken stor att den du söker inte har tid. Då skall du titta på Social Selling. Speciellt om du redan är på LinkedIn™ (men inte riktigt har fått koll på hur du kan använda det) och använder dig av ditt personliga nätverk.

Läs mer »

Öppen kurs Social selling med LinkedIn™ som säljverktyg heldag

Använd Social Selling och få utväxling på ditt nätverk. Öka försäljningen genom att arbeta strukturerat med Social Selling som säljverktyg – en heldagskurs med presentationer och övningar, men framför allt mycket praktisk träning i din egen dator.

Läs mer »

Företagssida på LinkedIn

Din företagssida på LinkedIn Engagera företagets medarbetare och göra företaget synligt med en företagssida på LinkedIn HP hade vi ett tillfälle över 1,9 miljon följare och en levande företagssida. HP drar nytta av att följare rekommenderar företag i större grad och att det är större sannolikhet att följare köper än andra besökare. LinkedIn.com är, som […]

Läs mer »

Content marketing med LinkedIn™

content marketing med Linkedin

Lär dig content marketing på Linkedin så når du beslutsfattare. Undersökningar visar att professionella beslutsfattare sk C-level executives konsumerar content. Ganska mycket content. Siffran som nämns är att 75% av CXO läser content.

Läs mer »

Social Selling med LinkedIn-kurser

Social Selling med LinkedIn

Social Selling är ett sätt att sälja som använder social media och särskilt LinkedIn.

78% av sociala säljare säljer mer än sina kollegor som inte använder sociala media.

Läs vidare för att komma igång med Social Selling med LinkedIn som säljverktyg.

Läs mer »

Workshop i LinkedIn™ for Business

LinkedIn for business workshopen är vad den heter, en praktisk utbildning och träning i hur man göra affärer. Se den som en introduktion i att upptäcka möjligheterna med modernt affärsnätverkande och komma igång med din närvaro på LinkedIn. På fortsättningskursen av workshopen LinkedIn for business går vi vidare med hur man använder avancerade sökningar, taggning, referenser […]

Läs mer »

Fortsättningskurs i LinkedIn™ for Business

Denna fortsättningskurs är för dig som gått workshopen LinkedIn™ for Business och vill lyfta dig till en ny nivå i dit användande av LinkedIn™ . Den är speciellt relevant för dig som har ett säljansvar, antingen som egen företagare eller i en större organisation.

Läs mer »

Kom igång med individuellt program

Är du inte nöjd med din Linkedin profil är det dags att göra något åt det. Har du dessutom ett gammalt foto är risken stor att du blir Linkedut’ad och går miste om möjligheter. Vi har uppgraderat det individuella programmet för individer som vill skapa ett riktigt bra första intryck.

Läs mer »

© Affärsnätverkande i Sverige AB, Ljungvägen 12, 182 79 Stocksund