Upptäck nya
möjligheter på LinkedIn...

I LinkedIn nätverket finns möjligheter du annars inte skulle komma i kontakt med

Låt oss hjälpa dig

Hjälp att välja kurs...

Kurser och resurser

[pt_view id="1cdab4amdt"]

Att du och din organisation kommer att ha nytta av LinkedIn är tämligen säkert. Du är välkommen att höra av dig för en diskussion. Det är inte alltid så enkelt att veta hur man ska välja.

 • Q.Vad lär du dig?

  A.Våra kurser är praktiska och lär dig hur du ska jobba med LinkedIn i din vardag. Det kan handla om avancerade sökningar, att kolla upp arbetsgivare, att bli hittad av rekryterare eller att marknadsföra sin verksamhet.

 • Q.Hur lär du dig?

  A.Du lär dig genom en blandning av presentationer, demonstrationer, övningar och repetitioner. I de flesta kurserna ingår också ett arbetsmaterial som du kan ha som stöd när kursen är klar.

 • Q.Vilken kurs ska jag välja?

  A.Det beror förstås på var du är och vart du vill. Om du inte hittar det du behöver i vårt utbud är du välkommen att höra av dig – via kan med största sannolikhet skapa en lösning som passar just dig.

Är du redo att satsa på LinkedIn?

Det har aldrig tidigare funnits ett ställe där alla yrkespersoner är samlade - nästan 3 miljoner yrkespersoner i Sverige

Få hjälp nu
 • Q.Vi är helt nya på LinkedIn

  A.Då finns det flera vägar att gå. Allt ifrån självstudier till en skräddarsydd workshop eller att vi sitter på tu man hand och jobbar tillsammans för att ni ska få en snabb och effektiv start.

 • Q.Några av oss är nybörjare, andra har kommit långt.

  A.Det är en vanlig situation att några i företaget har kommit mycket längre än andra. Då kan det vara smart att köra ett frukost- eller lunchmöte som introduktion för alla, och att sedan välja hur man ska gå vidare. För den stora nyttan med LinkedIn kommer när alla i företaget är med.

 • Q.Vi jobbar redan systematiskt. Vi vill bli top-of-mind på LinkedIn genom annonsering.

  A.Det finns många sätt att annonsera på LinkedIn, det finurliga är att ni kan välja vem annonsen ska visas för. Kontakta oss så reder vi ut era behov och hur vi kan hjälpa till. Det kostar inget att fråga!