Nätverksträff LI SverigeAtt utöka och fördjupa relationerna … var syftet för den första nätverksträffen. Bilderna ger en känsla av att det var en lyckad kväll, eller hur!  Peter Meurling satte igång den goda stämningen genom några praktiska tips hur man minglar. 

Speed nätverkandet satte verkligen fart på de 60-70 personer som var sugna på fler och goda kontakter.  Här kommer några röster från de som var med:

Tack för en suverän träff igår! 

Jag kom i kontakt med en hel del nya kontakter som gett mig både information och tips.” 

David Griff Recruitment agent / Headhunter @ GRIFFAB

Olle Leckne bidrog med en inspirations föreläsning där många fick insikter om hur kraftfullt LinkedIn kan vara för att nå inflytelserika (sk Influencers* 5 miljoner i Europa) och beslutsfattare (den sk Business Elite**).

10

”Tack för mycket givande och intressant nätverksmöte igår.

Jag lärde känna många nya intressanta människor och fick nya idéer på hur Linkedin kan hjälpa mig göra fler affärer.”

 A strategic and truly customer oriented Sales Manager at Dun & Bradstreet Sverige AB

Många fick upp ögonen för vad det är som gör att deras företag kommer växa. Givetvis genom att utveckla och dra nytta av sitt affärsnätverk, generera fler leads med ”Lead builder”, skaffa fler kontakter boka besök med ”inMail”. Annars var en av poängerna att vässa sina sociala förmågor i nätverkandet och undvika de vanliga fallgroparna.

SONY DSC

”Stort Tack Olle & Co för en givande sammankomst igår 24/10.

Ett mycket bra initiativ och jag ser fram till fortsättningen!”

 International Executive and Strategic Coach

På plats var LinkedIn Sverige med Frida och Emelie som berättade om att LinkedIn finns på Strandvägen med fn 25 anställda på kontoret och de växer. De delade med sig av några intressanta LinkedIn nyheter och delade ut priser till vinnarna i frågesporten. Några glada fick LinkedIn goodie bags och två fick delta gratis vid kommande LinkedIn for Business workshops.

Välkommen att läsa mer om och anmäla dig till kommande nätverksträffar genom att klicka på bilden:

LI Sverige nätverksträff

 


    1 Response to "LI Sverige Nätverksträff 24/10"

Comments are closed.