Lär dig mer själv med våra digitala utbildningar om LinkedIn

Se vad några av våra kunder säger

om seminarier, kurser, e-kurser, nätverkande och träningsprogram

 • Olle är en mästare på Linkedin. Något han förmedlar på ett lättsamt och pedagogiskt sätt som ger resultat.

  Christer Ackerman Christer Ackerman Scandinavian Employee Institute AB
 • Bra och konkret upplägg kring möjligheterna att effektivisera sin Linkedin-närvaro och på så sätt ha större möjlighet att nå önskat resultat därstädes. Tydliga exempel och bra beskrivning av Linkedin som företeelse.

  Peter Sackemark Peter Sackemark Founder, Drivkraften Kommunikation AB
 • Ett otroligt givande seminarium! Detta rekommenderar jag varmt till kollegor och vänner. Dags att börja omsätta LinkedIn i praktiken. Tack Olle!

  Denise Holgerman Denise Holgerman Consulting manager på Ackebrink
 • Ett intressant seminarium som jag gärna rekommenderar! Stort tack. Jag ser verkligen fram emot nästa steg med workshopen och förväntar mig ännu mer användbara tips för kunna använda LinkedIn på ett mer optimalt sätt.

  Elisabeth Kamel Elisabeth Kamel Leading Author på Bonnier Business Publishing AB
 • Träningsprogrammet i Social Selling som jag deltog i visade på nya möjligheter att engagera med mina kunder genom mitt nätverk på LinkedIn. Jag får fler och bättre möten och genom att bygga förtroende och engagera köparen säljer jag mer. Det här är ett välkommet tillskott till att ringa kalla samtal.

  Maria-Therese Lindefors Maria-Therese Lindefors Kvadrat Management AB
 • Olle Leckne höll en uppskattad utbildning i tre steg för mig och mina kollegor under rubriken Social Selling genom LinkedIn. Utbildningen gav oss både som grupp och individuellt ett bredare perspektiv på hur man kan använda LinkedIn som ett effektivt säljverktyg; det gjorde det möjligt för oss att öka antalet kontakter, ta hand om vårt nätverk och omvandla kalla kontakter till varma.

  Ylva Gardell Ylva Gardell Manpower Stockholm
 • Tack för ett mycket givande frukostseminarie, det ger många tankar om vad man kan göra med hjälp av Linkedin. Vi ses på vidareutbildningen

  Gunilla Storhagen Gunilla Storhagen New Log
 • Jag har jobbat med Olle under hösten 2013 i olika sammanhang relaterade till Linkedin. Olle har agerat kursledare såväl i grupp som individuellt avseende Linkedin och dess funktioner och möjligheter. Mina erfarenheter är enbart positiva och har varit till stor nytta för mig i mitt arbete som affärskonsult. Olle som person är positiv, kreativ och synnerligen kompetent . Olle får mina bästa rekommendationer.

  Anders Borg Anders Borg Senior Advisor Edenvik
 • Olle initiativ att skapa en grupp som samarbetar för att omsätta LinkedIn i praktiken har varit otroligt nyttigt på många sätt för dess medlemmar. Man har bemöts med en trevlig ton och en känsla av att folk verkligen på allvar bryr sig och vill hjälpa en på alla sätt.

  Olle har på relativt kort tid skapar en genuint rykte om sig att vara den i Sverige som kanske har mest professionell kunskap om LinkedIn och har positionerat sig som den ledande experten på nyttan med LinkedIn.

  Som person och coach han har den säregna förmågan att se potentialen i var och en och och låta dig som person realisera dig själv. Utan krusiduller och pang på. Han har förmågan att göra oss alla lite mer modiga i våra val.

  Mattias Långström Mattias Långström Creative Director

"Olle Leckne gör en mycket proffsig och intressant presentation av hur man kan öka sin närvaro på LinkedIn och förbättra möjligheterna för både karriär och affärer. Rekommenderas."

Jan Gutestam
Jan Gutestam Matchprovider Exper

"Ett intressant seminarium som jag gärna rekommenderar! Stort tack. Jag ser verkligen fram emot nästa steg med workshopen och förväntar mig ännu mer användbara tips för kunna använda LinkedIn på ett mer optimalt sätt."

Elisabeth Kamel
Elisabeth Kamel Leading Author på Bonnier Business Publishing AB, Stockholm, Sverige