Utbildningar och kurser

Skräddarsydda kurser och program

Workshops och kurser

På en workshop arbetar deltagarna tillsammans med kursledaren med att omsätta det man lär sig i praktiken, direkt i sin dator. För många är det ett effektivt sätt att komma igång med nya färdigheter.

I våra utbildningar ingår coachning och uppföljning även efter själva workshopen.

Dessa utbildningar är flexibla och kan anpassas till situationen på ditt företag.

För många företag är en skräddarsydd utbildning den bästa lösningen. Baserat på våra standardutbildningar skapar vi en utbildning som passar just ditt företag. Ta kontakt så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just er!

Ta kontakt nu

Våra utbildare

Olle Leckne

 

Peter Meurling

 

Olle hjälper dig med alla frågeställningar kring LinkedIn och hur man använder det i vardagen. Med sitt kunnande och entusiasm har har guidat hundratals deltagare på seminarier och kurser, i webbinarer och e-utbildningar så att de får nytta av sin närvaro på LinkedIn.

Peter undervisar, talar och skriver om LinkedIn på kurser, konferenser, i bloggar och på själva LinkedIn. Med lugn och tålamod tar han sig an de mest knepiga frågorna och lotsar sina adepter vidare i sitt nätverkande.

 

Även utbildningarna förändras.

 

Det har vuxit fram olika digitala lösningar – i princip kan du lägga 10 minuter om dagen på att titta på ett avsnitt av en utbildning i din telefon.

Du kan också gå tillbaka och titta igen när du vill utan att det tar så mycket tid från annat.

Vad du får

 • Utbildning steg för steg

  Våra utbildningar tar dig steg för steg genom de olika momenten du behöver för att kunna använda LinkedIn i ditt arbete. Varje steg är gjort som ett eget avsnitt så det är tydligt var du är.

 • Erfarna kursledare

  Olle Leckne och PeterMeurling är två av Sveriges främsta utbildare på LinkedIn.

 • Handledningar och arbetsbok

  I de olika kurserna ingår det en arbetsbok med övningar, exempel och tips. I flera av utbildningarna inår också en handledning i att skapa en bra LinkedInprofil.

 • Uppföljning och coachning

  Efter varje kurs ges möjlighet till feedback och uppföljning. I våra skräddarsydda program ingår det vanligen också coachning i upp till sex månader, vilket är viktigt om man verkligen vill börja arbeta på ett nytt sätt med t.ex. försäljning.