Vi gör bra affärer i LinkedIn™ nätverket

Marknadsföring, försäljning och rekrytering går alltmer ihop.

Digitaliseringen och särskilt LinkedIn gör att det är nära till allt som har med professionell utveckling att göra.

Vi hjälper andra att nätverka digitalt för att nå sina mål.

Boka komma igång rådgivning

Ta hjälp så får du kostnadsfri rådgivning 30 min

Vi erbjuder seminarier och workshops för individer och företag som vill utveckla sitt nätverkande och sina affärer. Det är såväl öppna seminarier och workshops som företagsanpassade, interna program, alltid med målet att våra deltagare skall bli effektiva och framgångsrika nätverkare och därigenom förenkla sitt arbete.

Vi erbjuder också rådgivning för individer eller organisationer på konsultbasis. Vi samarbetar med flera andra företag och genom LI Sverige gruppen.

Våra kunder kommer till oss för att

Våra kunder kommer från stora och små företag i många branscher. De har kommit olika långt i sin närvaro på LinkedIn men har gemensamt att de säljer till andra företag och att de har förstått att köparna  beter sig annorlunda än tidigare.

På våra öppna seminarier och workshops har vi många enmans- och småföretagare som t.ex. konsulter, advokater, revisorer, ledarskapsutvecklare och coacher.

 • Vår historia

  Tidigt 2013 såg Olle Leckne hur användandet av LinkedIn™ i Sverige plötsligt började öka dramatiskt. Samtidigt märktes förändringar i hur företag köper varor och tjänster, drivet av bl.a. digitalisering och användningen av sökmotorer. Olle såg ett behov av informationsutbyte och utbildningar kring LinkedIn™ och startade dels test.https://https%3A%2F%2Fliexpert.se, dels gruppen LI Sverige på LinkedIn.

  Sedan starten har gruppen LI Sverige vuxit till över 7 000 medlemmar och är det ledande forumet på svenska för utbyte av information kring användandet av LinkedIn™.

 • Omsätta i praktiken

  Essensen i att omsätta LinkedIn™ i praktiken är att kombinera förmågan att lyssna aktivt efter vad individer och potentiella kunder verkligen behöver och efterfrågar i kombination med möjligheterna att nätverka, connecta och öppna dörrar, allt med hjälp av LinkedIn™.

  Genom att lära sig färdigheterna för social försäljning i kombination med möjligheterna på LinkedIn™ kan vem som helst få en betydande utväxling på sitt professionella nätverkande.

 • Vilka vi är

  Idag är vi tre tränade utbildare och konsulter som leder seminarier och workshops samt erbjuder rådgivning inom användning av LinkedIn™

 • Vi som utbildar är

  Olle Leckne är erkänd entreprenör, coach och utbildare inom nätverkande. Olle är professionell nätverkare och hans resultat bygger på långvarig tillämpning av beprövade metoder för affärsnätverkande i vardagsmöten och på internet.

  Peter Meurling har en mångårig bakgrund som konsult och affärsnätverkare i stora organisationer som Ericsson, PwC och Ernst & Young. Han är också utbildad coach och mentor.

  Magnus Nilssons specialitet är marknadsföring och kundrelationer med inriktning på produkter. Magnus jobbar med LinkedIn™ Ads uppdrag och håller gärna LinkedIn™ seminarier kvällstid om så önskas.

  Titta gärna på våra LinkedIn™ profiler för mer information om vår bakgrund och yrkeserfarenhet!

 • E-utbildningar

  Tillsammans med Diploma Utbildning har vi tagit fram en kurs för dig som behöver stöd och inspiration med att komma igång.

  Vi har även e-kurser inom social selling

 • Några samarbetspartners

  Fotograf Tommy Jansson, Affärsakademien, Right Thing United, Just Value, Säljarnas Riksförbund, Företagarna mfl

 • Vårt förhållande till företaget LinkedIn

  Affärsnätverkande i Sverige AB är en självständig verksamhet som tillhandahåller utbildning och andra tjänster. Vi är alltså inte anställda av Linkedin Corporation.

  Vi är vanliga LinkedIn.com medlemmar och verkar för att medlemmar i Sverige ska få ut så mycket som möjligt av sitt medlemskap.

Benefits Section

You Can Discuss More Features & Benefits

Nunc pulvinar nunc non dolor sollicitudin gravida. Mauris imperdiet, urna quis elementum sodales, urna erat luctus metus, et sodales turpis mi eu quam.

Another Subtitle 

Nam lobortis non lectus vel volutpat. Donec et justo odio. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque auctor convallis nisi, vel laoreet sem tincidunt nec.

Another Interesting Text Block Goes Here

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s.

Boka ett möte så pratar vi igenom din situation och vad du behöver för att komma igång.

Det är gratis!

Boka ett kom-igång samtal!

© OptimizePress™ 2013 – The Easiest Way to Build Marketing Pages in WordPress