Vi hjälper företag växa genom fler och rätt kunder och medarbetare

Det gör vi genom nätverkande digitalt

LinkedIn är affärer genom digitalt nätverkande


*) 80% av B2B Social media leads kommer från LinkedIn

Vilka vi är

Vi är uppskattade för vi fattar hur människor fungerar i digitaliseringen. Vi vet hur det kommer sig att förändring tar tid. Trots att det finns så många nya digitala och sociala möjligheter. Då är det en fördel att vi är utbildade professionella coacher, när vi vägleder företag och individer att utveckla sitt nätverkande och sina affärer digitalt.  

Affärsnätverkande i Sverige grundades av Olle Leckne och Peter Meurling för att omsätta Linkedin i praktiken. Det började med nätverksträffar, öppna frukostseminarier och kurser. Det har lärt oss mycket om hur affärsmän/kvinnor ser på Linkedin och vad som krävs för att nätverkandet ska leda till bra affärer.  

Läs vad ett par kunder säger

Olle Lecknes Linkedin for business-workshop bjöd på konkreta tips och checklistor, samt visade praktiskt hur man driver sitt säljarbete på LinkedIn™.

Som projektledare på Edenvik reklambyrå, som vill växa och hitta fler kunder, är LinkedIn™ ett modernt och effektivt sätt att fortsätta använda sitt nätverk, vänligt och systematiskt. Olle gick också igenom sökfunktionen, tricks som ökar förutsättningarna att få kontakt samt hur man skapar bra strukturer för leadsbearbetningen.

Henrika Thomasson
Henrika Thomasson Edenvik

Skitbra!
Tack för ett fantastiskt seminarium Olle! Sitter på tåget o har tittat i arbetshäftet. Proffsigt , överskådligt, späckat o lättläst. Jag ser fram emot mer på vilket sätt det presenterar sig.

Stort tack!

Kjell Nilsson, Ledarskapsutvecklare
Kjell Nilsson, Ledarskapsutvecklare Consensus, Örebro