Tjänster - LinkedIn

Tjänster som hjälper dig och ditt företag nå era mål 

Se hur vi hjälper kunder med helheten 

TIPS: slå på ljudet så blir det roligare! 

Är du också intresserad av att växa med rätt kunder - Upptäck hemligheten >

Varför anlita LIexpert?

Ja varför kommer kunderna till oss?

Expertis och kvalitet: Vi har en gedigen kunskap och erfarenhet inom branschen, vilket gör att vi kan erbjuda högkvalitativa produkter och tjänster. Vårt team består av kompetenta och engagerade professionella som är dedikerade till att leverera enastående resultat.
Skräddarsydda lösningar: Vi förstår att varje kund har unika behov och utmaningar. Därför erbjuder vi skräddarsydda lösningar som är anpassade efter varje kunds specifika krav. Vi strävar efter att uppfylla och överträffa våra kunders förväntningar.
Kundorientering: Vi prioriterar våra kunders framgång och arbetar nära dem för att förstå deras behov och mål. Vi sätter stor vikt vid att skapa långsiktiga relationer och erbjuda en förstklassig kundupplevelse. Kundnöjdhet är vår högsta prioritet. 
Vi lyssnar på det som är viktigast för dig och som gör skillnad.

VÄLJ TYP AV TJÄNST

Beprövade tjänster baserade på erfarenhet och expertis


Kundanpassning

Du har ett behov och vi gör ett paket som löser behovet

Rådgivning

Du behöver en strategi och/eller svar på frågor

Uppdrag

Vi uppdrar oss att genomföra uppgifter åt er

Projekt

I projekt genomför vi förändringar tillsammans med er

Tjänsteutbud och tjänsteutveckling

EXEMPEL PÅ TJÄNSTER

När ni söker hjälp 


En vanlig situation är att ni har ett arbetssätt, system, verktyg en organisation och kompetens. Ni vill utvecklas och söker nya möjligheter. Men ni har inte kompetens eller tid. Då är det bra att ta hjälp.

Vägledning

Support

Resultat

Resurser

Tjänster inom tre efterfrågade områden

Marknadsföring
- Nå målgruppen i världens största affärsnätverk


Försäljning
- Sök upp och ta kontakt med rätt person


Rekrytering
- Attrahera och sök upp rätt kandidater i nätverket 


Vi löser följande problem

Vi föregår även genom att tillsammans med våra kunder ta fram mål och strategier. 

Komplexitet: Vi hjälper kunder att navigera genom komplexa teknologier och processer genom att erbjuda enkla och användarvänliga lösningar. Vi strävar efter att göra det lätt för våra kunder att hantera sina utmaningar och uppnå sina mål.
Effektivitet: Genom våra produkter och tjänster hjälper vi kunder att öka sin effektivitet och produktivitet. Vi automatiserar processer, optimerar arbetsflöden och minskar tidskrävande uppgifter så att våra kunder kan fokusera på sin kärnverksamhet.
Tillväxt och konkurrenskraft: Våra lösningar är utformade för att hjälpa kunder att expandera sin verksamhet och öka sin konkurrenskraft på marknaden. Vi erbjuder verktyg och strategier som främjar tillväxt, marknadsföring och affärsutveckling.
Låt oss diskutera era utmaningar. Vi erbjuder kostnadsfri konsultation (20 min samtal)

100-tals tjänster

Det som gör att tjänsterna fungerar 

Profilen

Allt börjar med LinkedIn profilen 

Företagssidan

Företagssidan är kopplad till medarbetarnas profiler

Event

Visa att ni är aktiva  och bli kända i nätverket med Linkedin Event

Content

Inlägg, artiklar, diskussioner, personliga meddelanden.

Räckvidd

Annonser, sponsrat content

Nå målgruppen

Målorientera marknadsföring och försäljning

Vilka garantier ger vi? 

För att du ska få de önskade resultaten gör vi vårt bästa. Det räcker långt. De bästa resultaten uppnås när vi samskapar enligt partnerskapsfilosofin*.

Kvalitet: Vi strävar alltid efter att leverera produkter och tjänster av högsta kvalitet. Vi genomför rigorösa kontroller och kvalitetssäkringsprocesser för att säkerställa att våra kunder får en pålitlig och hållbar lösning.
Kundsupport: Vi erbjuder kontinuerlig kundsupport för att säkerställa att våra kunder får den hjälp och support de behöver. Vi finns tillgängliga för att svara på frågor, lösa problem och ge vägledning under hela kundresan. 
Resultat: Vi är dedikerade till att leverera resultat som överträffar förväntningarna. Vi strävar efter att uppnå mätbara och betydande framgångar för våra kunder och arbetar
Vi välkomnar din återkoppling. I köpvillkoren har vi en process för retur och klagomål. 

Upptäck fler möjligheter

LinkedIn nätverket är kraftfullt när man gör på rätt sätt. Likväl är det många pusselbitar som behöver komma på plats för att kunden ska få förtroende, bli motiverad och köpa digitalt. Därför har vi satt ihop ett kompetent team som kan alla delar som krävs för en utmärkt kundupplevelse. Med andra ord hjälper vi er bli synliga, sökbara och köpbara så att ni når igenom bruset och får fler leads, kandidater och affärer. Av denna anledning kan du lita på att vi tänker på helheten och ordnar alla detaljer. På så sätt blir effekterna  tydliga och ditt företag växer. 

LinkedIn nätverket