Förbättra försäljningen med en kurs i LinkedIn Sales Navigator

kurs i sales navigator

Upplägg: Vi tränar tillsammans för att nå din målgrupp. Vi jobbar ”hands-on” i dator och smartphone med LinkedIn Sales Navigator appen och LinkedIn nätverket.

Efter första kursdagen har du lärt dig om Sales navigator:

  • Logga in och använda sales navigator i laptop och smartphone app
  • Söka efter idealkunder och kontaktpersoner inom målgruppen
  • Spara leads, tagga och göra noteringar under säljprocessen
  • Sparat sökningar som regelbundet genererar leads
  • Prospektering med användande av ”lead rekommendationer” för att ringa in köparnätverket och hitta rätt person och ingång
  • Ta kontakt genom personligt anpassade kontaktförfrågningar och meddelanden
  • Boka möten där du genom LinkedIn värmt upp och skapat en efterfrågan för mötet

Agenda för kurs i LinkedIn Sales Navigator

Agenda kurs linkedin sales navigator

Bakgrund: LinkedIn är världens största nätverk för yrkespersoner med mer än 3,2 miljoner medlemmar i Sverige och 700+ miljoner globalt. På LinkedIn nätverkar man i sin yrkesroll. Det gör LinkedIn till en bra plats att närma sig personer man inte redan känner. Dessutom konsumerar professionella yrkespersoner relevanta inlägg och artiklar dagligen. De säljare och marknadsförare som tidigt influerar köpare får oftast affären.

Många professionella säljare använder basmedlemskapet i LinkedIn för att söka och finna rätt person att ta kontakt med. Med premiumverktyget Sales Navigator kan försäljningsarbetet förbättras och förenklas ytterligare. Det verkliga lyftet kommer man använder Social selling med LinkedIn som säljverktyg och jobbar i team.

Fakta: Enligt undersökningar säljer de som använder social selling med LinkedIn mer än de som inte använder det sociala nätverket. Dessutom kommer 80% av B2B social media leads från LinkedIn. Källa: LinkedIn.

#linkedinsomsäljverktyg, #linkedinsalesnavigator, #socialselling, #linkedinexpert