Seminarium om Linkedin för säljare

LIexpert anordnar inspirationsföreläsningar

30 min om dagen förbättrar försäljningen

Bild från frukostseminarium i samarbete med Säljarnas Riksförbund. Fotograf: Tommy Jansson

30 min om dagen – Social selling och LinkedIn som säljverktyg ger förbättrad försäljning genom fler inkommande förfrågningar och avancerade sökningar som ger möjlighet att öppna dörrar till beslutsfattare.

Den digitaliserade världen har ändrat förutsättningarna för marknadsföring och försäljning men det är alltjämt människor som gör B2B affärerna där förtroende är viktigt. Olle Leckne visar hur ni kan sälja mer till era kunder genom att ”sluta sälja” och hjälpa dem att köpa. 

I föreläsningen inspirerar och engagerar han er på ett sätt som stärker både företag och medarbetare. Han vet hur man tar vara på företagets möjligheter och hur man med hjälp av mod och beslutsamhet kan väcka engagemang och motivation i en säljorganisation.

Det populära inspirationsseminariet (som bla genomfördes 2016 i Malmö, Göteborg, Sundsvall och Stockholm) visar hur man säljer mer med social selling och LinkedIn nätverket med begränsad insats enligt de fem stegen.

Olle Leckne som talare

Olle inspirerar och berör på ett genuint sätt. Han är mån om att publiken efter föreläsningen ska kunna omsätta insikterna i praktiken. Som coachande ledare relaterar han alltid till människans potential och bidrar med nycklar till utveckling. Med stor erfarenhet av olika situationer har han många tankeväckande historier att dela med sig av vilket ofta leder till skratt och eftertanke. Efter hans föreläsningar brukar deltagarna vara fulla med kraft och mod att pröva nya idéer.

Så arbetar Olle Leckne

Olle är skicklig på att öppna upp en värld av möjligheter. Han kan förklara trender och komplexa sammanhang på ett enkelt sätt som skapar aha-känsla och wow-upplevelser. Inom nätverkande på LinkedIn och social selling använder han en femstegsmodell som visar hur man kan nå resultat med bara 30 min insats om dagen vilket uppskattas bland säljare. När det gäller mod, personlig utveckling och ledarskap använder han ögonöppnande övningar som engagerar deltagare och publik. Olle har en enastående närvaro och publikkontakt vare sig det gäller korta inspirationsföreläsningar eller längre workshops. Som teamutvecklare är Olle även van att facilitera svåra frågeställningar och konflikter i grupper.

Olle Leckne passar till

Olle passar som föreläsare och facilitator/workshopledare i både större och mindre sammanhang. Hans ämnesområde mod, ledarskap och teamutveckling passar de flesta branscher, företag och organisationer. Ämnesområdena kring digitalisering och försäljning passar för sälj och marknad samt tjänsteföretag där förtroendeskapande är viktigt. LinkedIn och nätverkande passar för alla företag och individer som är intresserade av sin professionella utveckling.