LinkedIn™ är det mest erkända online nätverket för affärer, med två nya användare varje sekund.

Att nå ut till 450+ miljoner användare över hela världen och 2,6+ miljoner användare i Sverige kan revolutionera sättet du gör affärer.

Hur kan du lära dig att omsätta LinkedIn™  i konkreta affärer?

Om du vill det finns det flera resurser bland annat vårt exklusiva halvdagsseminarium. Denna LinkedIn™ workshop avtäcker möjligheterna att revolutionera sättet du och ditt företag gör affärer.

lasmer

 

Varför ska du bli LinkedIn™ Expert?

Nu finns det en betydande efterfrågan på affärsnätverkande i Sverige och den plats som dominerar affärsnätverkandet online är LinkedIn™. Om du inte upptäckt det ännu kommer det bli tydligt att affärsnätverkande slår igenom på LinkedIn™ i Sverige inom 6-12 månader (kommentar: nu har detta redan skett).

Anledningarna är flera

  • Drivkraften är att synas och bli hittad som individuell linkedinprofil är lika stark som ett företag som vill få fler besökare genom hamna på google topp 10.
  • Drivkraften för Linkedin expertis inklusive synlighet och sökbarhet kommer ligga i klass med den sökmotoroptimerar industrin (SEO) som i Sverige är omsätter miljardbelopp.
  • Dagens generation är uppvuxna med datorer och det är självklart att ge sig och synas i bloggar och communities. Dock är 80-talisterna inte lika bra på personliga referenser och att attrahera intresse på fysiska affärsnätverksmöten.
  • Den generationen som fick datorer och iPhones som verktyg först i medelåldern är omvänd relativt sätt skickligare på på personliga referenser och erfarenhet och människokännedom inte lika duktiga på och snabba på att omfamna online media.
  • Antalet medlemmar i Sverige har passerat 1 500 000 st, vilket betyder att den kritiska massan är nådd och den fortsatta utvecklingen och tillväxten förutses blir exponentiell. Att vara tidigt ute ger möjlighet till en bra position. För sedan kommer det kosta mer att ta en bra position som expert med ett gott professionellt rykte som affärsnätverkare av rang.
  • Att göra affärer med personer man känner, tycker om och litar på blir allt viktigare inte minst som en motreaktion mot spam och marketing automation

_1191024204_OL_pc3

”Olle har sedan vi startade en affärsnätverksgrupp 2002 bidragit med många personliga referenser och utbildat och tränat sitt nätverk. När han gick med i Linkedin 2004 fortsatte han utveckla sitt affärsnätverk på internet där han ökat sin synlighet och hjälpt många attrahera fler affärsmöjligheter. Man kan verkligen kalla Olle för LinkedIn™ expert.”

Tord Sand, Power networker

”Inspirerande, mycket inspirerande till och med” 

Håkan Bryngelsson, Trigon Management AB om LinkedIn™ workhop med Olle Leckne