Du blir Linkedinad

Varje gång du bokar möte med någon är sannolikheten stor att du blir Linkedinad, dvs att personen kollar din profil på LinkedIn™. Samma sak när du skickar en offert, eller presenterar ett team.

du blir linkedinad

Linkedin’ad

LinkedIn™ är på väg att bli som Google, ett oumbärligt verktyg som förändrar sättet vi gör affärer på. Med över 3,2 miljoner medlemmar i Sverige är det ett slags vem är vem för yrkespersoner. Kunderna har mycket bättre information om vad de kan få och av vem än för bara ett par år sedan.

Som konsult eller rådgivare vet du att konkurrensen är knivskarp. Varenda detalj i det du gör måste vara perfekt och spegla ditt och ditt företags professionalism.

Att i det läget inte ha ordning på din och dina kollegors närvaro på LinkedIn™ sätter dig, teamet och företaget i ett underläge.

Har du dessutom ett ansvar att hitta och bearbeta nya kunder, eller utveckla affären hos befintliga kunder, kan du underlätta ditt arbete enormt genom att systematiskt använda LinkedIn™.

Vi kan hjälpa dig ta vara på intresset.

Anmäl dig till vår gratis e-brevserie där vi delar med oss av vår erfarenhet från workshops och arbete med LinkedIn™  for Business och lär dig mer om hur ditt företag kan få bättre möten och fler kunder.

Anmäl din e-postadress här!


 

*) Vi hatar spam. Du kan när som helst avbryta din prenumeration. Läs om hur vi hanterar dina personuppgifter enligt GPDR

Hälsningar/Olle

Linkedinad
Olle Leckne

Besök mig och mig profil på LinkedIn

Expert på hur stora konsultföretag kan göra fler affärer med hjälp av LinkedIn™

PS: Självklart Linkedinar du personer som du ska träffa för första gången, eller hur?

Läs fler artiklar inom området

Internetworld: Så marknadsför du företaget på LinkedIn – experten tips om hur du lyckas