Laddar Karta...

Datum: 2014-03-13
Tid: 5:00 - 8:00

Plats
Hotell Lundia, Knut Den Stores Torg 2, 222 21 Lund


LISverige text logoLI Sverige gruppen bjuder in till nätverksträffar på olika platser med syftet att komplettera LinkedIn nätverkandet med fysiska träffar.

Vill du utöka och fördjupa relationerna i ditt nätverk?
… då är denna nätverksträff något för dig.

Träffen är inriktad på inspirerande möten mellan människor som har affärsnätverkande som passion.

Nästa tillfälle är i Lund 
Arrangörer är Linda Björck och Peter Meurling inom LI Sverige gruppen.

Program
Betoningen är på att deltagarna ska utveckla sitt nätverkande och få en inblick i hur de kan använda LinkedIn i sina affärer – det ges många möjligheter att träna på plats!

Tre inspirationspunkter:
• Nätverkande och mingel med övningar – Peter
• En effektiv LinkedInprofil – Linda
• LinkedIn för att utveckla affärer – Peter

Plats: Hotell Lundia, Knut Den Stores Torg 2, 222 21 Lund
Tid: Torsdagen den 13:e mars kl 17 – 20

Kostnad
249 kronor + moms, inkluderar plocktallrik och vatten. Öl och vin finns till försäljning. Meddela eventuella matallergier.

Anmälan och betalning senast den 10:e mars.

lindabjork_LundLinda Björck har mer drivit företag i över 17 år och verksamheten är affärsutveckling inriktad på att hjälpa företag bli bättre på försäljning, marknadsföring och sociala medier. Linda är utbildad coach och Cert. NLP Business practioner. I Helsingborg arrangerar hon även ideella luncher 6 ggr/år där överskottet skänks till hemlösa.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPeter Meurling driver en konsultverksamhet inriktad på ägarstyrning och ägarfrågor, är utbildad coach och erfaren nätverkare. Han har pratat om nätverkande och lett övningar på tidigare LI Sverigeträffar.

 

 

 

Du kan betala med Paypal (det går snabbt att registrera sig) eller Visa, Master Card eller Amex om du klickar vidare. Obs boka plats och betala vid samma tillfälle. Läs detaljerade instruktioner för anmälan och betalning här.

 

 

 

Boka en plats

Bokningen är stängd för detta event.


  3 replies to "Nätverksträff i Lund kl 17-20 den 13 mars"

  • […] Läs vidare här och anmäl dig till träffen i Lund den 13 mars. […]

  • […] LinkedIn-träff i Lund 13/3 Är du som jag väldigt intresserad av LinkedIn och lära dig mer om att nätverka, både IRL och via LinkedIn? Då ska du anmäla dig till eventet som är ett samarrangemang mellan mig, Olle Leckne och Peter Meurling från LinkedIn-expert.se Läs mer och anmäl dig här […]

  • Lena Bonde

   Jag har anmält mig och betalt till träffen 17-20 , 13/3 på Lundia och får som svar tack för du anmält dig till Olle Lecknes träff i februari!?

Leave a Reply

Your email address will not be published.