LinkedIn™ workshop

Workshopen i LinkedIn bygger erfarenheterna från  de uppskattade frukostseminarierna som hölls live ca 100 gånger (där vi lärde oss mycket tillsammans).

Om våra utbildningar

Workshopen, är vad den heter, en praktisk utbildning och träning i hur man göra affärer med hjälp av LinkedIn™. Se den som en introduktion i att upptäcka möjligheterna med modernt affärsnätverkande. Nedan finner du även vård kursutbud som är under ständig utveckling för att du ska kunna ligga på framkant och upptäcka nya funktioner och arbetssätt.

Kurs och tjänsteutbud

För närvarande finns det möjlighet att välja olika sätt att lära sig och träna på att använda LinkedIn™för affärer.

  • Öppen workshop halv dag och heldag med mer tid för träning
  • Företagsintern workshop – kundanpassad
  • Individuellt paket – individanpassad träning
  • Grupper – 17 steg till en framgångsrik grupp
  • Företagssida – 5 steg till en välbesökt company page
  • Social selling workshop – halvdag
  • Sales navigator workshop – halvdag

Kursledare

Vi har flera tränade LinkedIn™ konsulter som leder workshops, utbildningar och seminarier. Var och en bidrar med sina specialiteter.

Olle Leckne är erkänd coach och utbildare inom nätverkande.

Olles resultat bygger på långvarig tillämpning av beprövade metoder för affärsnätverkande i vardagsmöten och på internet.

Genom att omsätta LinkedIn™ affärsnätverkande i praktiken har Olle bidragit till flera företag startats och utvecklats genom resurser i nätverket. Olle har omfattande kunskap om LinkedIn™ samt lång erfarenhet och träning eftersom han var en av de första medlemmarna i Sverige (januari 2004).

 

Peter Meurling är affärsnätverkande konsult och professionell coach och mentor.

Med lång erfarenhet inom bl a telecom och försäljning och förvärv av företag har han förmåga att hitta det som behövs i sitt nätverk.

Peter var också tidig medlem i LinkedIn™ och har som en av sina specialiteter att facilitera och organisera nätverksövningar IRL.

 

Företagsinterna event och utbildningar

Du och ditt företag kommer bli attraktiva och få nya affärer ni inte trodde var möjliga.

Du och dina kollegor och samarbetspartners kommer att vägledas genom processen att optimera din LinkedIn™ profil och samtidigt träna på de viktigaste LinkedIn™-aktiviteterna för att marknadsföra ditt företag.

För att boka tid och plats för företagsinterna aktiviteter, ring tel 0733 905611 eller skicka e-post till olle.leckne at liexpert.se så återkommer vi.

Några kunder om LinkedIn™ for Business Workshopen

Olle Lecknes LinkedIn™ for business-workshop bjöd på konkreta tips och checklistor, samt visade praktiskt hur man driver sitt säljarbete på LinkedIn™. Som projektledare på Edenvik reklambyrå, som vill växa och hitta fler kunder, är LinkedIn™ ett modernt och effektivt sätt att fortsätta använda sitt nätverk, vänligt och systematiskt. Olle gick också igenom sökfunktionen, tricks som ökar förutsättningarna att få kontakt samt hur man skapar bra strukturer för leadsbearbetningen.

Henrika Thomasson, projektledare Edenvik

Skitbra!

Tack för ett fantastiskt seminarium Olle! Sitter på tåget o har tittat i arbetshäftet. Proffsigt , överskådligt, späckat o lättläst. Jag ser fram emot mer på vilket sätt det presenterar sig. Stort tack
Kjell Nilsson, Ledarskapsutvecklare Consensus, Örebro

”Inspirerande, mycket inspirerande till och med. Först vill jag tacka för en fantastiskt inspirerande workshop igår. Vi alla som deltog från Trigon Management är otroligt nöjda och fick en mängd idéer och tankar både för oss var och en men också för oss som bolag. Jag har anmält mig till Nätverksträffen och ser fram emot att träffas där och att framgent få ha dig som inspiratör och coach när det gäller vårt sälj!”

Håkan Bryngelsson, Trigon Management AB om Linkedinworkhop med Olle Leckne

“Olle is one of the best networkers, colleagues and coach I have been working with. He has a great network, and sharp solutions to every problems that might come in way, I can give my best recommendations to contacting Olle to get empowered by his powerful skills!

Tord Sand, Power networker

”Den här workshopen är verkligen något för dig som är nyfiken och vill få konkreta tips på hur du kan använda LinkedIn™ som ett smart verktyg i syfte att få fler uppdrag och affärer på rekommendation och genom referenser som du känner i ditt nätverk. Ser fram emot att lära mig mer om alla möjligheter som LinkedIn™ ger inom Relationsmarknadsföring & CRM. Stort TACK Olle för en riktigt bra workshop!”

Sophia Holte, Projektledare & Specialist inom Relationsmarknadsföring & CRM Stockholm, Sverige

”När jag deltog på Olles ”LinkedIn™ for Business Workshop” så föll många bitar på plats. LinkedIn™ är ett kraftfullt verktyg för individen och företaget men möjligheterna kan vara överväldigande. Genom Olles vägledning vet jag hur jag ska ta nästa steg. Micael Blume”

Micael Blume, Business Developer på Excosoft AB Stockholms län, Sverige

 ”Denna workshop var verkligen något jag kan rekommendera,då jag behövde komma vidare med min profil ,så jag kan bli bättre att använda mitt yrkesnätverk med att nå mina mål och förstå bättre hur och vad man kan göra med det olika funktionerna oavsett om man har Basic till premium med Inmail och framförallt advancerad sökning och hur man spar dem. Detta är jätte intressant och nu vill ju jag lära mig mer :O) så tack Olle för en väldigt givande workshop”

Rebecca Saari, Sälj &kund relationer på Maskin Expo AB Stockholms län

”Jag fick verkligen upp ögonen för hur jag kan nyttja LinkedIn™ för att effektivt öka mitt nätverk och hitta nya prospect. Bara diskussionerna oss deltagare emellan var väldigt givande med många användbara tips. Nu är det upp till mig att utveckla min profil och nyttja LinkedIn™ fullt ut så jag når mina mål. Och jag har dessutom kunskap att kunna paketera det i den marknadsmix som jag erbjuder mina kunder. Tack för bra workshop!”

Carina Forster Dejin, Owner, CEO, key account manager på Anfang Reklambyrå AB, Norrköping, Sverige

Jag vill verkligen rekommendera LinkedIn™ for business workshopen den gav mig riktigt mycket. T.ex. att organisera mina kontakter samt att hitta rätt kontaktperson på ett företag via mina kontakters kontakter med hjälp av ”avancerad sökning”. Även hur jag använder InMail som är 30 gånger så effektivt som att ringa kalla samtal. Från kalla samtal till varma möten! Bästa hälsningar Magnus Nilsson”

Magnus Nilsson, Business Area Manager Travel Retail på Fondberg & Co