Här är vad några LinkedIn™ for business workshop deltagare säger:

och titta gärna på bildspelet längre ned 

Sophia Holte om Linkedin for business workshop ”Den här workshopen är verkligen något för dig som är nyfiken och vill få konkreta tips på hur du kan använda LinkedIn™ som ett smart verktyg i syfte att få fler uppdrag och affärer på rekommendation och genom referenser som du känner i ditt nätverk. Ser fram emot att lära mig mer om alla möjligheter som LinkedIn™ ger inom Relationsmarknadsföring & CRM. Stort TACK Olle för en riktigt bra workshop!”

Sophia Holte, Projektledare & Specialist inom Relationsmarknadsföring & CRM

 

micael Blume om linkedin for business workshop ”När jag deltog på Olles ”LinkedIn™  for Business Workshop” så föll många bitar på plats. LinkedIn™ är ett kraftfullt verktyg för individen och företaget men möjligheterna kan vara överväldigande. Genom Olles vägledning vet jag hur jag ska ta nästa steg.”

Micael Blume” Micael Blume, Business Developer på Excosoft AB Stockholms län, Sverige

 

 

Rebecca Saari om Linkedin for business workshop

Denna workshop var verkligen något jag kan rekommendera,då jag behövde komma vidare med min profil ,så jag kan bli bättre att använda mitt yrkesnätverk med att nå mina mål och förstå bättre hur och vad man kan göra med det olika funktionerna oavsett om man har Basic till premium med inmail och framförallt advancerad sökning och hur man spar dem. Detta är jätte intressant och nu vill ju jag lära mig mer :O) så tack Olle för en väldigt givande workshop”

Rebecca Saari, Sälj &kund relationer på Maskin Expo AB Stockholms län

 

carina forster dejin om Linkedin for business workshop”Jag fick verkligen upp ögonen för hur jag kan nyttja LinkedIn™ för att effektivt öka mitt nätverk och hitta nya prospect. Bara diskussionerna oss deltagare emellan var väldigt givande med många användbara tips. Nu är det upp till mig att utveckla min profil och nyttja LinkedIn™  fullt ut så jag når mina mål. Och jag har dessutom kunskap att kunna paketera det i den marknadsmix som jag erbjuder mina kunder. Tack för bra workshop!”

Carina Forster Dejin, Owner, CEO, key account manager på Anfang Reklambyrå AB, Norrköping, Sverige

 

 

Magnus nilsson om linkedin for business workshopJag vill verkligen rekommendera LinkedIn™ for business workshopen den gav mig riktigt mycket. T.ex. att organisera mina kontakter samt att hitta rätt kontaktperson på ett företag via mina kontakters kontakter med hjälp av ”avancerad sökning”. Även hur jag använder InMail som är 30 gånger så effektivt som att ringa kalla samtal. Från kalla samtal till varma möten! Bästa hälsningar Magnus Nilsson” Magnus Nilsson, Business Area Manager Travel Retail på Fondberg & Co

 

 

Vill du lära mer om LinkedIn™ och anmäla dig till en LinkedIn™ for Business workshop?

Klicka här https://liexpert.se/linkedin-workshop/

Och här kan du läsa om några till