Magnus

”Jag var riktigt inspirerad inför första nätverksträffen i oktober 2013. Ville verkligen bredda mitt nätverk och träffa LI Sverige medlemmarna IRL. Efter träffen fick jag 15 st nya LinkedIn kontakter och 3 st bokade lunchträffar och flera som jag träffade på en fika på stan. T.ex. Rebecca Saari som sedan rekommenderade mig att jobba i LI Sverige med frukostseminarium och LinkedIn for Business Workshops.”

Hälsningar Magnus Nilsson

(Selfiefotot är från höstkickoffen på väg till Grinda)

MarcusCarlson

Hej Peter,

Tack själv för en bra nätverksträff, och din enkla ”metod” ger utdelning på ett pragmatiskt sätt när nya människor möter varandra för att våga öppna sig 😉

.. jag har visserligen redan gett Magnus feedback på denna nätverksträff, men jag kan toppa den lite till =)

Mvh,
Marcus Carlson, Finance Performance Management for ECM

ingelavrågård

Hej Magnus, 

det var en bra kväll tycker jag. Jag använder Linkedin mycket i mitt arbete, jag fick inte så mycket nya insikter när det gäller just verktyget LinkedIn. Däremot ser jag hur viktigt de personliga mötet är. Det händer saker när personer möts med öppen attityd. 

Mitt mål med mötet var att träffa personer som använder LinkedIn för att hålla mig uppdaterad på hur olika folk använder det. Det fick jag. 

Sen vill jag komma i kontakt med professionella kvinnor som är bra på att nätverka. Business in Heart (ett affärsnätverk för kvinnor) söker nya gruppledare som vill starta och driva nätverksgrupper i Sverige. Jag fick bra kontakter att prata vidare med. 

Mina utmaningar med LinkedIn är att få fler att se mer nytta med LinkedIn inte bara som en CV bank. 

Tack för att ni är delaktiga i detta, ni gör ett bra jobb. 

Ingela Vrågård, Webbkonsult – hjälper er använda webben på ett optimalt sätt

evastrandell

Hejsan Olle, Peter och Magnus!

Stort tack för en mycket trevlig, rolig och givande nätverksträff förra veckan. Det känns verkligen som att nätverket kan komma att ge mycket framöver. Väldigt bra med mingelövningarna som gav flera nya trevliga bekantskaper 🙂 Även kul med era spontana och personliga presentationer och kortintervjuer. Ni är mycket bra på att dela med er av era erfarenheter.

Målet för mig var att lära känna nya kontakter, samt att också lära mig lite nytt om LinkedIn, vilket jag ju också gjorde 🙂 Jag tror säkert att jag kommer att hitta fler samarbetspartners via LinkedIn och på sikt även nya uppdrag framöver, samt även lära mig nya nyttiga saker om LinkedIn.
Eva Strandell Konsult, Maritimo International AB

Vill du också vara med på en LI Sverige nätverksträff?

Nätverksträffar