marknadsför företaget på linkedin internetworld150623Så marknadsför du företaget på LinkedIn™

Internetworld frågade Olle Leckne, som driver Linkedinexpert.se, om hur man lyckas med sin marknadsföring på LinkedIn™. Företaget bedriver utbildningsverksamhet och lär ut hur man använder LinkedIn™ effektivt för att uppnå sina mål, både som individ och som företag. De har bland annat stora revisions- och konsultföretag bland kunderna. Olle skapade själv sin personliga LinkedIn™-profil för elva år sedan.

Varför är LinkedIn™ så hett just nu?

– Det har hänt någonting de senaste åren. LinkedIn™ har fått betydligt fler användare i Sverige och fler tar tjänsten på allvar. Från början var det mest en karriärsajt men i dag kan man göra alla möjliga typer av affärer med hjälp av LinkedIn™. Jag har  själv byggt ett antal företag genom att söka efter kunder, personal och leverantörer och i en del fall även efter finansieringspartner, säger Olle Leckne.

– När man söker på LinkedIn™ så hittar man en person. När det gäller tjänster där det krävs förtroende och trovärdighet är det jätteviktigt med den här personliga relationen. Man gör helst affärer med personer och företag som man känner igen från sitt nätverk, fortsätter Olle.

lasmer

 

så marknadsför du företaget tips