Laddar Karta...

Datum: 2016-11-01
Tid: 8:30 - 12:00

Plats
Myspot


Vill du lära dig Social Selling?

Linkedin for business workshop 10 aprilDet pratas mycket om att köparna har ändrat beteende och om att traditionella säljmetoder får sämre resultat.

Är du säljare, konsult eller egenföretagare känner du kanske igen dig. Det är jobbigt att ringa kalla samtal och når du fram är risken stor att den du söker inte har tid.

Då skall du titta på Social Selling. Speciellt om du redan är på LinkedIn (men inte riktigt har fått koll på hur du kan använda det) och använder dig av ditt personliga nätverk.

I den här workshopen får du en rejäl genomgång och träning på hur man jobbar på LinkedIn för att bygga upp sitt varumärke, nå nya kontakter och skapa relationer online. Helt enkelt ett sätt att komplettera din nuvarande försäljning med nya sätt.

Omfattning/upplägg: Detta är en halvdags träning i de färdigheter som utmärker moderna relationsbyggande säljare inklusive en introduktion till verktyget Sales Navigator på LinkedIn.

Under workshopen lär du dig

  • Sociala förmågor för att skapa förtroende
  • Hur söker, finner och etablerar kontakt via LinkedIn
  • Hur du använder LinkedIn och Sales Navigator som leadsgenerator
  • Hur du bokar varma möten där du är efterfrågad

Och lite till

Anmäl dig här nedanför. Om du inte har ett paypal konto klickar du på ”Har du inget paypal konto” så får du upp valen att betala med Visa, Master Card eller Amex.

Titta på bilder från en öppen linkedin for business workshopen och besök företagssidan här

Pris: 3 000 kr +moms

Begränsat antal platser

Boka en plats

Bokningen är stängd för detta event.