*Lär dig marknadsföra på LinkedIn 

Anmäl dig till en gratis minikurs*

"Nå din målgrupp  genom att rikta marknadsföringen till rätt person på LinkedIn" 
Olle Leckne

Fyll i dina uppgifter så får du prova på en minikurs med tre videos som förbättrar marknadsföringen.

Du lagrar din e-mail adress för att skicka en länk till minikursen. Du kan när som helst begära att vi ska ta bort dina personuppgifter, så gör vi det.  Du kan själv avsluta genom att klicka på av-prenumerera länken längst ned i e-mail du får från oss.

Close
Social selling kurs

Social selling kurs

Social selling kurs lär dig det nya sättet att sälja

Social selling kurs är för dig som är säljchef, säljare, konsultchef, konsult eller key account manager. Vår Social selling kurs är även för företagare och konsulter som vill lära sig nya sätt att lösa kända utmaningar inom försäljningen.

Social selling kurs

Vi tillhandahåller även företagsintern Social selling kurs. Kontakta oss för prisuppgift.

Köpbeteenden förändras. Det kräver en förändring i ditt sätt att arbeta med försäljning. Glöm traditionella försäljningsmetoder. De fungerar inte längre. Blotta ordet försäljare har fått en skrämmande klang. Det är dags att hitta nya sätt att arbeta på.

Vi har följt utvecklingen. Vi var med innan LinkedIn och nätverkande förändrade vårt sätt att se på försäljning. Med våra samlade erfarenheter har vi utvecklat ett program som introducerar ett nytt sätt att arbeta med marknadsföring och försäljning.

Vad får du när du går en social selling kurs hos oss?

När du går en social selling kurs hos oss lär du dig hur du kan arbeta med LinkedIn i din vardag. Det kan handla om avancerade sökningar, att kolla upp arbetsgivare, att bli hittad av rekryterare eller att marknadsföra din verksamhet.

En LinkedIn utbildning hos oss är uppbyggd av presentationer, demonstrationer, övningar och fältarbete. I de flesta kurserna ingår också ett arbetsmaterial som du kan ha som stöd när kursen är klar.

Vi på LIexpert är experter på content marketing LinkedIn, nätverkande och digitalisering.

Vi är uppskattade coacher med lång erfarenhet av att leda företag och individer att utveckla sitt nätverkande och sina affärer digitalt.

LIexpert består av Olle Leckne och ett team av copywriters, designers och marknadsförare.

När vi startade vårt företag började vi med nätverksträffar, öppna frukostseminarier och kurser. Det har lärt oss mycket om hur företagare ser på Linkedin och vad som krävs för att nätverkandet ska leda till bra affärer.

Vad är en lärresa?

Att omsätta kunskap i praktisk nytta

En lärresa är, precis som det låter, en resa som har utformats för att lära med sikte på att uppnå nya vanor och beteenden som ger förbättrade prestationer. 

Själva kunskapen är idag lättillgänglig, den är givetvis en viktig del.  Men utmaningen i utbildningsbranschen är att lyckas engagera deltagarna och visa konkreta resultat. 

Vi lär oss på olika sätt och man kan lära ut på olika sätt. 

En del är mer effektiva än andra. Vi designar lärresan utifrån en marknadsförares situation 2020 och med stor delaktighet så vi lär oss det som är mest värdefullt. Dessutom nyttjar vi gruppens samlade kompetens. 

Starta kursen med kollegor

Lär tillsammans så förbättras försäljningen och marknadsföringen snabbare. Tillsammans får ni en smidig förändringsresa.


Copyright © Affärsnätverkande i Sverige AB. All Rights Reserved