Vill du connecta med mig?

47 connections kvar Olle LeckneJag är en affärsnätverkande entreprenör som identifierar, söker och finner det jag behöver. Och så hjälper jag andra, det är den viktigaste förklaringen till att jag redan har så många connections.

Men det förhållningssättet har jag tillsammans med 9 kompanjoner byggt en minikoncern av bolag som bidrar med; Besöksbokning för fler kunder och inhyrning av säljorganisation, Attrahera fler kunder genom inbound marketingUtbildning av arbetsförmedlare för att snabbare sätta fler i jobb, Utbildning av socialtjänsthandläggare i hur man stärker utsatta människor som tappat hoppet, Akut och utredningshem för utsatta familjer, Boendestöd för psykiskt funktionshindrade, Hemtjänst för äldre behövande, Redovisningstjänster för entreprenörer i tillväxt.  Dessutom Inspiration för modiga chefer, Revolution för ditt affärsnätverkande på linkedin.

Om du connectar med mig får du ökad räckvidd och hjälp om du frågar läs om sökningar.

olle_leckne_side

Samt indirekt tillgång till mina betrodda samarbetande kontakter ca 500 st inom mitt nätverk. Mitt nätverk på Linkedin imorse var totalt 1 953 st LinkedIn 1st level kontakter. Vilket ger mig räckvidd till 18 141 782+ st 2nd och 3rd level connections.

Connecta med mig, Olle Leckne, här http://se.linkedin.com/in/olleleckne

PS Det tog mig 9 år att komma upp i 2 000 connections.

Välkommen till LI Sverige gruppen där vi omsätter kunskapen om linkedin i praktiken.

linkedin_expert_referenser

 

[gravityform id=1 name=Kontakt]


  2 replies to "47 connections kvar till 2 000"

  • Olle

   On 09/16/13 5:39 AM, Olle Leckne ♛ wrote:
   ——————–
   Hej Mats och tack för att du connectar.

   Faktum är att jag får tillfälle att fira och tacka lite extra i och med att du blev min 2 000 kontakt på Linkedin.

   Hälsningar
   Olle

  • olle

   Oj detta känns som längesedan:-0.

   Idag har jag 6 784 kontakter

Comments are closed.