VattentornetIgår kväll träffades ett antal engagerade Sundbybergsföretagare på afterwork i Vattentornet för att nätverka.

På plats var också näringslivsenheten med Sharif Pakzad och Mehtap Sener i spetsen samt kommunstyrelsens ordförande Jonas Nygren.

Fredrik som startat Delibruket Flatbread (öppnade i tisdags adress Bergsgatan 1, i Tornparken) berättade om sin inställning till matlagning med sitt särskilda urval av råvaror*.

http://twitter.com/Ypsilon_Sophia

Ypsilon Sophia var också på plats med sin nya #Twitterboken.

Tidigare har det inte funnits någon bok om twitter, så Sophia skrev den. Det säger något om hennes natur som entreprenör. Hon är också en flitig LinkedIn användare.

Det vi lärde oss är att Twitter stavas interaktion och vad Sophia Sundberg menar med det är att man kan få kontakt med många personer som man inte känner och interagera med dem direkt trots detta.

Hon hade många bra exempel från stora företag som Ving som är personliga och önskar en trevlig resa och andra som knyter ihop en med andra nätverkskontakter man annars aldrig skulle skulle nå.

* Otroligt god pizza eller numera kommer jag kalla den flatbread med ekologiska ingredienser speciellt importerat mjöl från Napoli, korv från en fabrikant med glada grisar osv mycket genomtänkt och passionerat vilket förklarar den enastående smakupplevelsen.

Själv ser jag framemot nästa nätverkstillfälle som är den 17 oktober Mitt Företag i Sundbyberg/Solna – kanske ses vi där.

Antecknat av Olle Leckne

olle_leckne_side

Twitter: olle_leckne, modigachefer

LinkedIn: se.linkedin.com/in/olleleckne/sv