Digitalisera din expertis

Du kanske har en längtan att nå ut till fler. Ett bra sätt är att digitalisera din expertis.

Då ska ska du titta på den här videon där Olle berättar hur du kan bli hittad så fler får möjlighet att dra nytta av din expertis.

När du hjälper andra växer ditt företag.

Att digitalisera behöver inte vara svårt.

Du kan spara tid och pengar och lägga mindre tid på att sälja och marknadsföra, om och när du gör dina tjänster tillgängliga online.

 

Digital Utbildning Linkedin för företagare
Digitaliserad expertis exempel: Utbildningen Linkedin för företagare i Change Makers Academy

Att jobba med Olle Leckne är att lära sig något nytt varje dag. Hans förståelse för vår tids digitala transformation, där kundresan och kundvärdet är allt, fascinerar mig. Som copywriter i vår grupp blir jag mer och mer medveten om vad det faktiskt innebär att skriva för målgruppen. Det kan låta självklart, men det är det inte. Med Olle som affärspartner lär jag mig hur sälj och marknad kan samspela för att verkligen nå målgruppen. Och det är bara då vi gör affärer.

Anna Lafvas, Copywriter

Olle har en förmåga att avdramatisera LinkedIn och lyfta fram vad det egentligen är och framförallt kan ge – en oändlig yrkesutveckling genom nätverk. Tillsammans med Peter Meurling ger Olle en enkel handfast actionplan med bra, konkreta tips så att man verkligen kommer igång.-

Annika Lindhe, VD på Smakäventyr

Kan verkligen rekommendera Olle. Hans kurs linkedin för företagare öppnade verkligen mina ögon om hur viktigt det är och hur mycket man vinner på att lära sig att använda linkedin fullt ut och det blev väldigt tydligt att företag förlorar mycket på att inte satsa på sin företagssida. Hans presentation/kurs var tydlig, pedagogisk och upplagd på ett sådant sätt att man som lekman lätt kunde ta till sig informationen.

Sigurd Wodlén Ödman, Franchise manager

Supertrender

Läs vidare om supertrenderna som påverkar dig och ditt företag