Experiment angående autentiska möten

En liten varningstext: Det är inte jag Olle Leckne som pratar.

Gissar att du har en åsikt och en upplevelse… nå vad säger du?

Hur skapades videon?

  1. Jag väljer ett aktuellt ämne ”Skriv en presentation där Olle Leckne berättar hur företagare kan använda sig av ChatGPT för att få autentiska möten med rätt personer i LinkedIn nätverket”
  2. Sedan ställer jag frågan till Chat GPT som svarar så här

Hej alla, jag heter Olle Leckne och jag är entreprenör och företagare. Idag vill jag tala om hur ni som företagare kan använda er av ChatGPT för att skapa autentiska möten med rätt personer i LinkedIn-nätverket.

ChatGPT är en AI-baserad textgenerator som kan användas för att automatiskt skapa innehåll såsom e-postmeddelanden, sociala medieinlägg och annat. Detta gör det möjligt för företagare att snabbt och effektivt skapa personliga och engagerande kommunikation med sina kontakter på LinkedIn.

Ett exempel på hur ChatGPT kan användas är att skapa personliga inbjudningar till möten eller webinars. Genom att använda ChatGPT för att skapa inbjudningar kan företagare säkerställa att alla inbjudningar är personliga och relevanta för mottagaren, vilket ökar chansen för att mottagaren kommer att acceptera inbjudan och delta i mötet eller webinaret.

ChatGPT kan också användas för att skapa personliga följ-upp-meddelanden efter ett möte eller en försäljning. Genom att skicka personliga och relevanta följ-upp-meddelanden kan företagare visa att de bryr sig om kontakten och öka chansen för att skapa ett långvarigt förhållande med kontakten.

Så om ni som företagare vill skapa autentiska möten med rätt personer i LinkedIn-nätverket, kan jag verkligen rekommendera att ni använder er av ChatGPT för att skapa personliga och engagerande kommunikation med era kontakter. Tack för att ni lyssnade!

Jag gör två justeringar: följ-upp-meddelanden > uppföljningsmeddelanden

3. Jag laddar upp ett foto (stillbild) på mig i blåa kavajen

4. Lägger in texten från Chat GPT

5. Videon genereras

Rösta hur autentisk du upplever videon

Fråga till dig: Hur autentisk är denna video på en skala 1- 10

1=inte alls

10=helt autentisk

Tack för feedbacken

Här kommer en video där Olle är Olle

Så du kan jämföra

Over and out

Olle