Ny funktion för LinkedIn event och evenemang

LinkedIn börjar med en pilotgrupp av evenemangsarrangörer i San Francisco och New York, men kommer att rulla ut funktionen globalt till alla medlemmar under de närmaste månaderna.

Alla LinkedInmedlemmar kan delta i evenemang som de är inbjudna till från LinkedIn Event.
Det här kan du förvänta dig med LinkedIn evenemang:
  • Skapa ett evenemang eller LinkedIn event : oavsett om det är datorn eller i mobilen kan organisatörerna skapa ett evenemang och ange alla detaljer för det en beskrivning, datum och tid, en unik hashtag att andra kan följa med.
  • Marknadsför ditt evenemang: värdar kan bjuda in sina anslutningar och dela evenemanget med sina nätverk för att uppmuntra andra personer att delta. Deltagarna kan också bjuda in personer i nätverket som kan vara intresserade.
  • Hantera ditt evenemang: organisatörerna kan enkelt spåra deltagare och inbjudna, publicera uppdateringar, redigera detaljerna om tiden eller platsen ändras och uppföljningen efter händelsen.
  • Konversera med andra deltagare: alla evenemangsdeltagare kommer att kunna chatta med varandra i händelse sidan feed före, under och efter händelsen för att dela sin upphetsning, träffa varandra, dela videor och foton från evenemanget, och fortsätta stärka sina relationer.
  • Se vilka andra som går: deltagarna kan ta en titt gästlistan och använda våra sökfilter för att se vilka andra som kommer, vilken bransch de arbetar i och mycket mer.
Detta är bara början, i framtiden medlemmar kommer också att kunna lätt upptäcka relevanta händelser som de kanske vill delta, organisera privata evenemang, och mycket mer.
Källa: LinkedIn