En fråga som kommer upp då och då är: Hur kompletterar man nätverkandet på Linkedin med det fysiska nätverkandet i vardagen. Flera gruppmedlemmar  i LI Sverige efterfrågade fysiska nätverksmöten och det har vi haft bla den 24 okt då Peter Meurling delade med sig hur man gör och inte gör för att nå fram i ett fysiskt mingel och då blev det en väldig aktivitet och härlig stämning.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Peter som har en imponerande bakgrund professionellt som företagsrådgivare berättar om hur det kommer sig att han blivit expert för organiserat nätverkande och fysiska mingel.

Mitt intresse för att nätverka väcktes för över tio år sedan då jag ville byta jobb och insåg att mitt kontaktnät var eftersatt (det gick bra ändå, jag hittade ett nytt jobb – via en tidigare chef). De sista tio åren har jag nätverkat aktivt och medvetet och också intresserat mig för hur nätverk fungerar, olika typer av nätverk, osv. Detta har bl.a. medfört att jag gjort presentationer och övningar för att hjälpa olika grupperingar att utveckla sitt nätverkande. Syftet har alltid varit affärsmässigt, dvs att använda nätverkande som ett medel för att utveckla affärer.

Den 16:e ska jag prata lite kort om skillnaden mellan att nätverka och att sälja, ge några konkreta mingeltips och leda en kul övning som hjälper deltagarna att komma ingång på ett väldigt påtagligt sätt.

Väl mött den 16:e!

lasmer