Nå ut till fler yrkespersoner på olika mötesplatser i Linkedins nätverk av publikationer.

LinkedIn Audience Network är ett kraftfullt verktyg som låter dig nå ut till en bredare publik av yrkespersoner över olika digitala plattformar. Med möjligheten att nå miljontals användare utanför LinkedIn-plattformen kan du öka din räckvidd och maximera effekten av dina annonseringskampanjer.

LinkedIn Audience Network

 

Så vad kan du göra med LinkedIn Audience Network?

Här är några av fördelarna:

1. Nå ut till fler yrkespersoner oftare

Genom att utöka dina LinkedIn-annonser med sponsrat innehåll till yrkespersoner som är aktiva i LinkedIn Audience Network kan du öka din exponering och nå ut till en bredare publik. Med en ökad räckvidd kan du öka medvetenheten om ditt varumärke och locka fler potentiella kunder eller affärspartners.

Bra idé: Skapa en bra strategi med Olle Leckne

Olle Leckne

2. Boosta kampanjresultatet för alla dina mål

Genom att aktivera ditt meddelande både i nyhetsflödet på LinkedIn och i LinkedIns nätverk kan du förbättra avkastningen på dina annonskostnader och öka engagemanget hos din målgrupp. Med möjligheten att nå ut till användare på olika digitala plattformar kan du maximera effekten av dina annonseringskampanjer och uppnå bättre resultat.

LinkedIn Audience Network

3. Kvalitet och varumärkessäkerhet med LinkedIn Audience Network

Varumärkessäkerhet och är att skydda varumärket från bedrägerier och olämpligt innehåll på webbplatsen och i LinkedIn Audience Network. Genom att implementera strikta standarder för varumärkessäkerhet säkerställer LinkedIn att ditt meddelande placeras varumärkessäkert när du annonserar med LinkedIn.

LinkedIn Audience Network ger dig möjligheten att nå ut till en bredare och mer diversifierad publik av yrkespersoner över olika digitala plattformar. Med ökad exponering och bättre avkastning på dina annonseringskostnader kan du maximera effekten av dina annonseringskampanjer och nå dina affärsmål på ett effektivt sätt.

Läs vidare: Så här kommer du i gång med LinkedIn Audience Network

 


Leave a Reply

Your email address will not be published.