2pusselGenom alla tider har rekommendationer och personliga referenser varit det viktigaste sättet att introducera nya relationer. Det är det fortfarande och nu har nätverkande fått utväxling av social media och särskilt genom LinkedIn världens största professionella nätverk online.

Om du söker kontakter och personliga referenser så har du kommit rätt. Jag kommer i kontakt med många individer, grupper och organisationer.

Olle Leckne är tränad i referenser sedan han som ordförande var med och startade upp en BNI grupp på Sjöfartshotellet 2002 och de kontakterna ger fortfarande referenser till varandra.  Det genomsnittliga värdet för en referens var då ca 3 600 kr. Och nu när jag ändå pratar om värdet i pengar så var jag på besök på BNI Kungsträdgården där man räknat ut en stol är värd ca 476 000 kr/året.

Bli vän med mig och få tillgång tillgång till kvalificerade chefer, företagare, investerare, journalister och många andra:

View Olle Leckne's profile on LinkedInNågra av kontakter och många fler finner du i LinkedIn nätverket – vill du bli vän klickar du här

Det finns många andra värdfulla nätverk som är  specialiserade beroende på vad man vill utbyta.