LinkedIns Sverige kontor finns på Strandvägen 7A i Stockholm.  Det är intressant att träffa människorna som jobbar med LinkedIn i Sverige. Jag tror de flesta nämligen relaterar till LinkedIn som ett ”verktyg” och ett amerikanskt företag.

Idag var jag på besök och blev varmt välkomnad av Camilla Hane som du ser på bilden.

Vad man upptäcker är en samling engagerade och professionella människor som har en passion för nätverkande.

Hela kontoret som för närvarande är 27 personer var på väg ut och spela brännboll.  LinkedIn totalt består ca 4 000 anställda och idag har man en temadag ”hälsa” så är alla ute och rör på sig.

Jag fick också hälsa på många andra innan vi hade ett möte där även Frida Fahlgren var med. Frida har varit med ett tag, anställd nummer 3 i Sverige, och är ofta ute och talar med medlemmarna och företagskunderna.

Camilla och Frida är nyfikna på oss LinkedIn medlemmar och ställer många frågor och har uppmärksammat att LI Sverige gruppen växt och är aktiv.  Jag får också reda på en del om företaget LinkedIn som har en rad värdefulla företagstjänster som man marknadsför. En sådan tjänst är Talent Solutions och det finns flera andra som jag får tillfälle att återkomma till.

Nätverksträff den 24 oktober

Ett av syftena med mötet var att diskutera nätverksträffar i Sverige. Camilla och Frida är sanna nätverkare och sugna på att träffa gruppmedlemmarna och därför kommer de vara med och delta i förberedelserna för och programmet vid den första LI Sverige nätverksträffen. En sak är klar – det kommer bli kul.

Vill du utöka och fördjupa relationerna i ditt nätverk?
… då är denna nätverksträff för dig.

Läs mer och anmäl dig här.

anmäldighär


  14 replies to "På besök på LinkedIn Sverige kontoret"

  • Åsa Lostorp

   Hej, jag har bytt jobb, glömt min LinkIn inloggning och kommer ej åt den via min gamla mailadress. Hur gör jag för att få ny inloggning, dvs komma åt LinkIn och uppdatera?

   • olle

    Hej, du har kanske provat att kolla andra e-posta adresser när du klickat på glömt lösenord. Då kan du be en kontakt skapa ett support ärende åt dig. /Olle

  • birgitta bergström

   Hej,
   Jag vill inte längre vara medlem i Linkedin. Hur gör jag för att ta bort mina uppgifter?
   Mvh
   Birgitta Bergström

   • olle

    Hej Birgitta, du går in på kontoinställningar (klick på ditt lilla foto uppe i högra hörnet när du är inloggad. Välj konto. Avsluta konto. /Olle

  • carl a bergquist

   Hej! Vet inte vart jag skall vända mig … ni är kanske inte heller rätt ställe .. men vad gör man!?
   Har sedan relativt lång tid tillbaka inte kunnat läsa några linkedin sidor! Det ser ut att jag kommit in en bit men det är enbart simple text … hittar min namn och en massa länkar i ett sorts site träd … vet varken ut eller …!?!?

   har loggat in och är registrerad med e-post adressen; cab@jambotours.se

   Vad gör jag? Notera att alla försök till att nå er resulterar i samma ändlösa site översikt .. varifrån det sedan bara hoppar och fladdrar med texter blandade i varandra …

   Slå gärna en pling till mig på 0723-11 61 63 eller maila
   till cabia@telia.com

   Hoppas på ett råd som löser detta… på förhand tack!

   Carl A Bergquist
   Nybrogatan 38
   114 40 Stockholm

  • Anabel

   Hej! När jag byte jobb glömde jag uppdatera mailadressen och nu har min password gått ut. När jag ber om ett nytt password den skickas till en mailadress som jag inte kommer åt. Hur Kan jag få en ny password och komma åt informationen? Jag kan se allt men kan inte låga in!

  • Viktor Sandgren

   Hej, jag har lagt ett par ärenden under Kontakt de senaste dagarna i samma ärende. Jag kommer inte in längre mer än på min IPad. Jag blir hänvisad till er blogg och att jag måste uppdatera mitt lösenord. Men det kommer inga instruktioner till min mail som det står. Jag provar om och om igen… Kan ni hjälpa mig? Tack 0700 501848

   • olle

    Hej Victor, nu har du skrivit en kommentar/fråga i en artikel om ett besök jag gjorde för länge sedan. Du har kommit till utbildningsföretaget LinkedInexpert. Här kan du hitta svar på många frågor. Om det är lösenordsfrågor och personuppgifer kan vi inte hjälpa till utan hänvisar till https://www.linkedin.com/help/linkedin?lang=sv

  • Dragi Spasojevic

   Ej tillgång till min mail samt mobil glömt lösen..
   Behov av hjälp att komma in.

  • Vera

   Hej.

   Mitt konto verkar ha tappat ganska många kontakter. Och jag vet att jag har ett annat äldre konto som skapades år tidigare, men jag kommer inte åt det. Hur gör jag för att komma åt det? De instruktioner som ni har på er hjälpsajt har inte hjälpt (jag har provat). Och att komma i kontakt med er för att få riktig hjälp verkar vara svårt. Tills jag av ren tillfällighet hittade denna sida.

  • Sofia Asukka

   Hej,
   Jag behöver hjälp ang en faktura och hur jag kan säga upp vårt företags avtal. Har mailat billing support i fredags men fortfarande inte hört något. Hur lång tid tar det innan man kan få ett besked och finns det inga möjligheter att ta kontakt via telefon?

   • olle

    Hej Sofia, du har kommit till utbildningsföretaget linkedinexpert som hjälper företag och individer att omsätta Linkedin i praktiken.
    Ta kontakt med LinkedIn helpcenter https://liexpert.se/linkedin-hjlp/ och har du mailat till rätt adress så är det rimligt med svar inom 24 timmar.

Comments are closed.