Rebecca modererar och får LI Sverige gruppen att må bra

RebeccaSaari1Rebecca Saari som du troligen mött i diskussionstrådarna på LI Sverige blir intervjuad. Vem är du?

Som ett enkelt svar, på vem jag är så blir det en engagerad person med en vilja att lära mig och att jag är naturligt nyfiken på människor.

Sen är jag en sådan som vill hjälpa andra, dela med mig vad jag kan och detta genomsyrar allt jag gör,både i mitt privata som mitt arbetsliv.

 

Hur kommer det sig att du engagerar dig i LI Sverige?

Det började med ett inlägg på startsidan som jag ”gillade” och vart sedan inbjuden av en vän´s vän och det tog ett tag innan jag presenterade mig, för jag ville läsa mig om gruppen och det som fick mig att bli mer engagerad var frågan om jag ville lära mig mer om LinkedIn genom LI Sverige och LinkdInexperten, blev så glad för att nätverka har jag inte gjort tidigare – på detta sätt, eller att använda LI som ett verktyg för mig, för att nå mina mål.

Så på den vägen började det och jag försöker fortfarande mästra och ta mig fram genom de verktyg och inspiration jag fått.

Vad innebär din roll som moderator?
Vill främst bidra till att hålla gruppens ”anda” av nyfikenhet vid liv och utvecklas bland fler medlemmar.  Samt föra fram vår grupp och den kunskapsbank vi har och kan dela med oss av.

Vad är det som gör det roligt att moderera?
Att jag får inspirera och engagera och dela med mig

Berätta om några situationer och diskussionstrådar:
Jag tror att i den här gruppen,så är viljan att ha en nätverk som är levande både här i inläggen som att ha verkliga nätverksträffar, där vi får introduceras i hur vi kan lära oss om hur detta verktyg kan ge oss nytt jobb, nya affärer och framförallt nya kontakter och på så sätt berikar oss i flera aspekter som för oss vidare i livet, för vi vill inte stagnera. Detta är vad jag fått som uppfattning om gruppen. Och i LI Sverige gruppen och alla inlägg kanske inte tilltalar oss, medans andra får oss att gå i gång, både genom kommentarer eller att lägga upp eget inlägg.

Olle Leckne intervjuade