Varför ska du ha Linkedin Sales Navigator Premium?

sales navigator
Det nappar bättre

Innan du fördjupar dig i produkten Sales Navigator:

För vem?

Alla som är involverade i företagets affärer och säljare har mycket att vinna på att använda sales navigator. Med betydande fördelar även för dig som är jobbsökare.

Vad är LinkedIn Sales Navigator?

LinkedIn Sales Navigator Premium är verktyget som hjälper dig att hitta och bli hittad av rätt personer, expandera ditt nätverk och generera kvalitativa leads. Med en rad kraftfulla funktioner är det ett oumbärligt verktyg för affärsutveckling och karriärframsteg.

Låt oss utforska hur Sales Navigator Premium kan förvandla din LinkedIn-upplevelse till det bättre:

1) Hitta andra och själv bli hittad

Med Sales Navigator Premium har du tillgång till avancerade sökfunktioner som gör det enkelt att identifiera och kontakta rätt personer för att utöka ditt nätverk och generera leads. Du kan skapa anpassade lead- och kontolistor, spara upp till 10 000 leads och dra nytta av lead-rekommendationer för att effektivisera din prospektering. Dessutom ger Open Profile-funktionen dig möjlighet att synas för andra utanför ditt nätverk, vilket ökar dina chanser att bli upptäckt av potentiella kunder eller arbetsgivare.

2) Håll dig uppdaterad och informerad

Med realtidsaviseringar om leads och konton håller du dig alltid ett steg före. Du får också tillgång till värdefulla insikter om företagsannonser, kandidatstatistik och företagsinsikter, vilket hjälper dig att fatta informerade beslut och identifiera nya affärsmöjligheter. Dessutom ger funktionen för ”Mest kvalificerade” jobbrekommendationer dig en överblick över relevanta karriärmöjligheter baserat på din profil och preferenser.

3) Utveckla dina kompetenser och stå ut från mängden

Sales Navigator Premium erbjuder också möjligheter att utveckla dina färdigheter och stärka ditt professionella varumärke. Du kan dra nytta av cv-statistik och lära dig nya färdigheter genom LinkedIn Learning, vilket ger dig en konkurrensfördel i dagens snabbrörliga arbetsmarknad.

Slutsats

Med LinkedIn Sales Navigator Premium har du kraften att ta kontroll över ditt nätverk och kan skapa en sofistikerad leadsgenerering.

Det kan behövas eftersom många känner sig överväldigade över alla förslag (ofta kalla samtal, mail och personliga meddelanden) som kommer.

linkedin sales navigator premium

Stick ut genom att bygga relationer med förtroende där du visar omtanke och respekt.

Läs om social selling 

Oavsett om du är ute efter att expandera ditt nätverk, generera leads eller utveckla dina färdigheter, ger Sales Navigator Premium dig verktygen och insikterna du behöver för att nå dina mål.

Läs om Sales Navigator Account Hub

Vill du veta mer om Account Based Marketing på Linkedin?

Ta kontakt med Olle för en personlig genomgång